dimecres, 27 d’octubre del 2010

Setmana 43

Dll 25 Octubre: El curro hem fa fer un nou Zero aiaiaiai que aixo no pinte gens be!

Dm 26 octubre: Avui SIIIIIIII per fi i despres de 4 dies sense trotar avui surto despres de sopar a estirar les cames i fer 8X400 amb rec. de 1:30 pel poligon . A vore si podem segir el ritme i aquesta setmana per fi es una setmana bona d'entrenos

Dx 27 Octubre:Rodatge amb companyia de la lluna.Total  1:15 min de trotting in the night.

Dj 28 Octubre:Avui despres dels dos dies segits de run tinc les cames carregades aixi que canviem l'entreno per 1 hora de rodillo amb anvis de ritme .

Dv 29 Octubre : avui descans forçat per una llarga jornada laboral .

Dss 30 Octubre : Avui 1:30 de run suau pujant cap a la Fata per anar a sopar .

Dmg 31 Octubre :Avui run amb companyia del mestre Camil , per fer 50 min petant la xerrada i comentant diferents aspectes de la vida .

2 comentaris:

  1. això de la MCD es una marató o son les sigles de la MILLA CONDEMOR ???? ho dic bàsicament pq per aqui veig molts entrenos de sèries i poques tirades llargues k fins k no se demostro lo contrari es la base per preparar una marató....ENDAVANT I ÀNIMS ! per cert quina intenció tens per la MCD ?

    ResponElimina
  2. Ja tens rao!pero es que estic fallant jo no l'entreno, si et dones conte les setmanes anteriors han estat la cursa de tivissa i la mitja marato de mollerussa i aquesta setmana pasada el dmg havia de fer uns 25-30 km pero al final no vaig poder , aixi que potser en falta algun de mes llarg! pero algun si que s'ha fet!

    L'intenció es acavar , no hem plantejo fer cap marca , ara be si podem baixar una mica el crono de BCN millor(cosa poc probable)i si no disfrutar de la matinal i acumular km per la proxima.

    ResponElimina