dilluns, 8 de novembre del 2010

Setmana 45

Dll 8 Novembre:Haviem de sortir a trotar 1 horeta pero no he tingut ganes de mullam per la pluja aixi que canviem per 1 horeta de rodillo davant la tele de casa .

Dm 9 Novembre : Avui series per Asco , arrivo i el mister hem diu:"Hoy haremos el ultimo entreno fuerte!" i tant fort que ha estat .Calentem 15 min pel barranc de la peixera per despres pujar a l'estadi i fer 8x1000 amb 3' rec. trotant , no pensava que anes tant be la cosa . He fet totes les seires per devall de 5 min/km i nomes exprimint-me a l'ultima serie  que ha sortit per devall de 4:30 min/km .

Dx 10 Novembre ; Avui faig un run tranquil amb companyia de Lluis un compay de la Fata fem petar la xerrada durant tota l'estona , al final 50 min de troting de nit i per aquestos andurials .

Dj 11 Novembre: En teoria havia de fer un troting pero al final no surto a fer res .

Dv 12 Novembre: canvio un troting per un rato de rodillo . 30 min de rodillo i llestos .

Dss 13 Novembre: Avui havia de ser un dia de relax previ a ma MCD(Milla Con Demore  com diu Joan) pero una trucada dv nit ens alerta que hi ha rovellons per Lleida aixi que a les 5 del mati amunt esmorzar i cap al pirineu , un bon entreno de força , baixant tensant quadriceps per no baixar de cop i pujant treient la llengua , pero al final l'esforç val la pena i tenim el cistell ple de boletus. Per la tarde i continuant amb al descans marxo cap a Port Aventura a recollir dorsals ( el meu i el de tots els companys ) i despres unes compres per les gavarres .(bon descans abans de la Marato, Eh que si??) .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada