dilluns, 8 de novembre del 2010

Setmana 44

Dll 1 Novembre:Avui fem cap a la tradicional Globerada dels companys del CCFlix , una bona sortida amb bona companyia . Som 16 integrans els que sortim de Flix per fer la sortida , pero uns quants nomes faram la ruta curta , jo com no podia ser menys , encara que anava amb la llengua fora per la falta de km amb la CR1 faig la llarga , amb un total de 74 km amb 3:30 per voltar per Asco, pujar a la Fata , voltar per Villalba i la Pobla per pujar per Berrus cap a Riba-roja i fer cap a Flix .

Dm 2 Novembre:Fem cap per Asco per entrenar amb la grupetta , avui toca series amb pujada , calentament de 20 min i despres 15 series amb pujada i recuperant donant 1 volta al circuit .

Dx 3 Novembre:Descansem que tambe va força be .

Dj 4 Novembre:Avui rodem 1 horeta sense cap mes salsa

Dv 5 Novembre: Les obligacions laborals no ens permeten fer la feina per avui .

Dss 6 Novembre: Avui despres de tot el dia per Vingalis no tinc cap gana de fer res i torno a fer zero . AIAIAIAI que aixo no pot ser .

Dmg 7 Novembre:Unes feines pendents per vingalis ens tornen a ocupar tot el dia i per la tarde/nit no tinc ganes de sortir a fer res . Aixi que tanquem la setmana bastant malament , pero es lo que hi ha .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada