dimarts, 30 de novembre del 2010

Setmana 48

Be despres de les 2 setmanes KO avui enjegem al nou planning per preparar el nou repte , desde avui fins al cap de setmana del 20 de març intentarem seguir al maxim el planning.

Dm 30 Novembre. Troting nocturn amb el frontal nou , he de dir que tinc una sensació  rara de portar el frontal pero hi veig força be , total 50 min  amb 15 series 30/30 . estiraments i cap a fer nonos

Dx 1 Desembre;Sessió de gym amb treball general

Dj 2 Desembre: 50 min suaus amb un fred que peeeeleeee! tornant a provar el frontal.Ara ja se quina es la sensació extranya que tinc i es que la llum del frontal fa una ratlla al terra que esta al mateix lloc que la part de baix de les ulleres i crea una cosa rara, despres he provat de baixar una mica el frontal i ha desaparegut la sensació , aixi que tot OK.

Dv 3 Desembre : Avui primer fiasco del planning despres d'arrivar a casa a les 10 de la nit ja no es pot fer res de bo .

Dss 4 Desembre : despres de currar tot el dia arrivo pronte a casa aixi que frontal i cap a donar una volteta , al final 1:00 voltant pel terme a ritme suau sense mes salsa .

Dmg 5 Desembre : Avui toca fer de relacions publiques per l'empresa  a la Fira d'Amposta aixi que ja veurem com acavem i sobre tot a quina hora per poder fer alguna cosa , si no sempre ens kedara aquestos dies de vacances per poder recuperar la tirada llarga que tocava avui.

2 comentaris:

  1. ROSICH: Bones xavvv vec que teu estas prenent en serio el planning nou, ja veuras com t'anira be el de fer gimnas per treballa la part superior. anims i cuidat

    ResponElimina
  2. Home si al començament ja no ho faig en seriooooooooo "apaga i vamonos" jejeje
    Espero que tingis raó i l'esquena hem deixi una mica tranquil .

    ResponElimina