dissabte, 19 de setembre del 2009

Entreno 2x1

Avui casi faig cas a Colibri i convino la bike i el run pero al final les coses no han anat tal i com jo pensava i al mati no he pogut sortir a correr , pero aquesta tarda si que he fet un bon entreno .
Tal i com dic al titul avui hem fet un 2x1 , aixo vol dir 2 bikes amb un entreno , ja se que es una mica liant pero ara ho explico.
Hem sortit de Flix amb la CR1 direccio Riba-roja amb el vent de cara , pujem a Berrus , amb un temps de 47 m desde la rotonda de la Fabrica , una vegada alli a dalt mitja volta i tornem hasta Riba-roja per despres agafar el cami de Modorres hasta la Fata , amb un crono total de 2 h i mes ho menys 40 km , arribem a la Fata i canvi rapid de bike i tornem al poble amb la Genius per Asco ja sense forçar massa la maquina .
Total uns 60 km amb un crono total de 3 h contat sense para el crono amb la trans. inclosa ,aixi que crec que es un bon entreno , ja que haig de forçar el cap de setmana perque durant la setmana no puc fer els entrenos que voldria , dema intentarem sortir a trotar una mica de bon mati per despres sortir amb la BTT a rodar una mica , ja vorem que passa companys .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada