divendres, 9 d’octubre del 2009

El mister mana

Avui entreno per Ascò , arrivo tard com sempre , saludo rapidament als craks de la materia i rapidament a parlar amb el mister , avui i amb previsio de la cursa del dmg ( Tivissa ens espera) m'ha fet fer un calentament de 40 min , una bona tanda d'estiraments per despres fer 6 series d'uns 100 m a ritme alt pero guardant una mica i recuperant la mateixa distancia al trote i per finalitzar dos voltes al cam de gespa d'escalç per descarregar.

Dema volia sortir amb BTT per anar a Ascò a fer la cursa de resistencia pero crec que el millor es descansar per dmg , que aquet any intentarem fer la cursa amb tot , per intentar rebaixar temps , no acostumo a donar prediccions de temps en public , nomes l'hi dic a Encarna pero aquesta trencare la tonica , no se si sera millor o pitjor , aixo ja ho sabrem al dmg per la tarde.

Aquesta edicio el temps que crec que fare , sera 4:00 hores , que seria millorar el temps de Paüls d'enguany , tenin en comte que mes ho menys tenen el mateix desnibell + i la mateixa distancia crec que es el temps a vatre , si podem baixar una mica sera tot un exit per a mi. La solucio sera el dmg per la tarde.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada