dijous, 22 d’octubre del 2009

Problemes amb internet

Despres de dos dies sense actualitzar per problemes amb la linia ADSL de casa ho faig rapidament (desde la feina)a vore si s'arregla ja la linia ,

Dimarts : una jornada laboral llarga hem va impedir de fer res i crec que el descans no va anar gens malament tampoc , potser rodar una mica hauria estat el millor , pero es lo que hi ha .

Dimecres: Cap Ascó a entrenar amb els companys , l'entreno d'avui ha constat d'un calentament de 15/20 min per terra , per despres fer tres series de 1000 m , els temps han estat .
1a 4:10 rec, 3:30 una volta a la pista trotant , 2a 4:09 rec.3:35 i 3a 4:08 recuperacio trotant per damunt la gespa per soltar musculatura , estiraments i cap a casa . La primera serie diria que no anava tant fort , despres la segona s'ha fet llarga i la tercera pensava que no arrivava pero crec que he complit amb l'entreno millor del que pensava .Fa un temps enrrera corre un 1000 amb menys de 4:30 per a mi era una mica dificil , espero que la cosa vagui tenit progressio i anar afiançant ritmes .

1 comentari:

  1. No ho dubtos Xavvv! Ja has vist que la millora que has fet és considerable. És cert, que ningú et regala res i que cal currar per millorar. De totes formes, penso que és un treball molt saludable i gratificant. Espavil que la cosa promet.

    ResponElimina