divendres, 16 d’octubre del 2009

Intent de boble entreno

Avui hem fet un horari laboral diferent i hem plegat a les 2 ,la primera intencio era sortir amb Btt a fer algo en cara i ulls per fer cap a Ascó a entrenar , pero no ha estat aixi , he sortit tard de casa i nomes ha pogut rodar 35 min , aixo si una mica forts per baixar cap Ascó , una vegada alli ens trovem amb la tropa , comentem la jugada i a treballar.
Un calentament de 20min a ritme de xafar ous de Colibri , hem començat a 5 i poc i hem acavat a 4:30 per lo menos , lo dicho xafant ous , pel barranc de la peixera , una serie d'estiraments i cap dins a l'estadi a fer 10x200 amb recup.200 m . Com costa treballar amb el pisto fora d'orbita , l'ultima serie ja no podia la fava pero hem cumplit , despres 3 voltes per la gespa per descarregar peus i uns estiraments per acavar .
Per tornar he agafat un taxi , perque s'ha fet massa tard i no portava la llum , Colibri i el seu mega Panda s'han oferit per portar-nos a casa aixi que gracies company .
Dema intentarem sortir amb la Btt un rato a vore si podem .

1 comentari:

  1. Les gracies, son per al pobre moble que portavem darrera. Un paio de més de 1,90 i amb l'Scott al damunt. Au Xavvv, demà més que això no pot aturar-se!!!

    ResponElimina