dimarts, 8 de desembre de 2009

Gruppeta

Casi es podia tractar d'una compe FLIXANCA , avui 6 companys hem sortit a rodar junts , Robert,Camil,Trepa,Pollo,Colibri i Jo. Quant ahir per la tarde Colibri em va trucar per sortir avui ja savia que hi hauria gavinets entre les dents , primer tot son que si noooooo que anem suau , que si anem de tranquis , "no hace falta que diga nada mas" .
Sortim desde Riba-roja direccio camping i tornem a baixar , al començar un ritme suau pero despres la cosa ha anat canviant i s'ha convertit progresiu , acavant a menos de 4 min/km (suau, suau , me penso que no ho es ) .
Pel que fa a mi , les dolencies al peu dret s'han acavat accentuant desde mig recorregut hasta el cotxe,arrivant coixo(no tenia que haver sortit per asfalt) pero a lo hecho pecho,segur que ho acavarem pagant car aixo encara que no cal avançar aconteixements i esperarem l'evolucio que te .Pel que fa al demes , no podia seguir el ritme ni que hagues estat en plenes facultats , ni tampoc volia seguil la veritat , avui tocava rodatge suau res de fotre canya i donat la cantitad de maquines que hi havia ja hi contava que aixo passaria.
Tambe vull felicitar al Camil que sense dir res fa uns dies va fer la marato de Zaragoza en un meritori temps de 3:13 , encara que ell esperava fer-ho una mica millor (3:07,3:09), corre 42 km amb 3:13 ja son palabras mayores .

2 comentaris:

  1. Bon entrenament Xavvv! Esperem que les molèsties del peu no vagin a més i d'auí no ré sigui aigua passada. De totes formes no ploros que has complit com un home. No era moco de pavo els ritmes i tú allí amb lesió incorporada i al tajo! Salut Crack.

    ResponElimina
  2. Jo no ploro mai company ja ho saps , dic les coses tal i com les veig i prou.
    Valtros si que esteu be!!!!!!!! El tema de les molesties dema sabrem millor com esta la cosa.

    ResponElimina