diumenge, 31 de gener de 2010

I Cursa del Pastisset

Bueno despres d'uns dies de descans pel tema peu , avui hem fet cap a Benifallet per correr una mica , pero amb previssio de que la cursa no anes be perque no les tinc totes de que el peu aguanto agafo l'andante amb la CR1 cap a Benifallet , a les 7:15 just comença a clarejar passo per devant la gasolinera de Flix , la ruta prevista baixar a Benifallet per Gandesa , al final m'han faltat 6 km per arrivar al final pero amb bones sensacions al final 38 km amb una mitja de 22 km/h , Encarna be al darrera meu i al lloc on m'ha agafat he carregat la bike al cotxe i cap al puesto.

Arribem una mica justos de temps pero com que a mi no me cal calentar ja esta be , temps just de canviar el mono de treball i anar a buscar el dorsal , unes salutacions rapides amb algun company de fatiges i a la faena.A les 9:30 en punt donen la sortida i arranco suau molt suau i amb por del que al final ha estat ,"cronica de una muerte anunciada" els primers km anem fent pero el pas per una riera amb molta pedra suelta(pedruscos de totes les mides ) ja m'ha anat cascant el peu pero no feia mal , aixi arrivem al primer avituallament l'Oscar company de Benissanet i jo , la cosa pinta malament , estic be fisicament(no per tirar cohets ) pero lo peu comença a fer lo tonto ,pero vaig aguantant lo tipo , calculo que segint aixi arrivarem sobre les 4 hores , ja que lo xungo es arrivar a la creu de Santos , aki començemt una senda de pujada per la qual pujem nosaltres i pujen i baixen els de la marxa , cosa que ha donat algun malt comentari , ja que ere bastant estreta i t'havies de parar tu o el que baixava per passar , i arrivo al mas de Monclus a mitja pujada amb desnivell i uns 8 km de cursa amb un temps de 1:24 min que es lo que hi ha , pero a partir d'aki les coses s'han torçat , quant feiem un descens per afrontar la pujada al balneari de Cardo el malt de peu a aflorat amb mes intensitat i quant he arrivat al balneari ja no podia ni trotar aixi que per primera vegada i espero que no serveixi de prescedent tirem la toballola amb una mica de mala gana ja que amb 3 o 4 km estava a dalt de la creu de Santos i despres tot cara avall hasta Benifallet i estic segur que hages acavat , mes o menys amb 4 horetes(aixo ja es dir molt ja que no se com era la pujada que kedava ) pero avui hem fallat.
Ara intentare fer bondat per vore si se cura este peu que a 1 mes de la marato de BCN sera bastant dolent,pero pitjor sera si no es cura el peu .Per intentar perdre lo minim , aquestos proxims dies intentarem treure la pols a les bikes.

4 comentaris:

 1. Si et dic boig, no t'ho pots pendre malament perque saps que tinc raó! Llençar la toallola? Però si no l'has tirat mai a la vida Xavvv. El fet de posar-te al damunt la bici i encara tenir els ous de sortir a la Cursa ... amb el mal de peu ... no crec que sigui una tasca a l'abast de tothom. Per una banda t'admiro i per una altra hem permeto la llicencia per dir-te boig per segona vegada. Haurás de pendre paciència amb el tema de la lesió. Cal que t'ho agafis com un flash preavís pèr no fer-lo vell. Cal fer el que toca i la Marató de BCN sirà una realitat. Enrecordat Xavvv, no hi ha lloc pel dubte!!! Salut.

  ResponElimina
 2. Xavi : si no podies ni trotar...TENIM UN PROBLEMA ! REFLEXIONA i centra el tiro. Per ordre de prioritats suposo k el tema hauria de ser : 1.RECUPERAR EL PEU B 2. La cursa del Llop i 3. la marató de BCN. Kden 5 setmanes per la marató, les 2 ultimes son de fer poco cosa i esta no fa pinta k puguis fer gaire cosa tal com tens lo peu o sigui k si el recuperessis en una setmana (k no ho veig molt fàcil !) t kdarien 2 setmanes per entrenar volum i ritme d cara a Barna (hauries d fer en aquelles setmanes alguna sortida de 30k al ritme k tens pensat per la marató i/o una mitja )...Jo, personalment ho veig una mica just d km's !PENSA-HO be, fa pinta k tens mes a perdre que a guanyar sobretot si no recuperes minimament el peu, maratons hi ha a punta pala, però si no tens el peu B i t'arrisques a anar a Barna igual te jugues bona part de la preparació per la cursa del llop i tot...k 42 km "son molto longos ! " i la fascitis molt consagrada...Bueno, perdona pel totxo però es nomès pq reflexionos una mica ! ESPERO K EL PEU MILLORO AVIAT i pugos fer tot el k tens previst !

  ResponElimina
 3. Xavi. L’impacte es bastan fort... desitjar-te que set curi ràpid hi ha preparar be la marató, com ja e vist als comentaris t’ha agafat en un moment molt just, pro esta cla que ho aconseguiràs. Ànims Xavi i ara a fer bondat uns dies eh!

  ResponElimina
 4. Companys gracies pels anims pero aixo pinta per a llarg .

  Joan tens rao amb les prioritats pero es que a la marato tambe vull anar , ja ho tinc al topi i encara que sigui malament crec que si no tinc molesties hi fare cap, mes que res perque ho tinc tant capficat que no anar-hi seria com una derrota abans d'hora.Pero temps al temps i el primer i mes important es curar el peu.

  Pau gracies , el moment no es just es mes que just pero contra aixo no hi podem fer res , mes que recuperar el mes aviat possible i a continuar , a vore si kedem per fer uns km's.Esperat a que estigui be eeeeeeh!

  ResponElimina