dimecres, 27 de gener del 2010

intento fallido

Be despres d'uns dies sense poder actualitzar el blog per motius laborals avui us poso al dia companys :

Dll vam acudir a l'ahmed perque poses tots els musculs al seu lloc i despres de les molesties del dss al peu van descansaar de run i no vam fer res ja que l'endema tocava diana mooooolt pronte .

Dm despres de 2 dies de descans de run em truca Lluis ,un colega de la Fata que feia la tira que no sortiem a totar junts aixi que un run per la Fata de 45 min per fer 7 km amb algun que altre desnivell , la nota negativa es que me torno a notar les molesties al peu .

Dx faig cap a Ascó per entrenar , li comento ha Antonio els problemes i kedem en fer un calentament de 15 min i despres 8x400 tot per dins del tarta per veure si xafant sempre amb bona poició les molesties tornen ha sortir ,calento amb normalitat i començo les series pero a la quarta torna el mal de peu , provo de fer la cinquena i la faig pero el mal augmenta aixi que paro i cap a la dutxa , dema descansarem de run a vore com evoluciona la dolencia.

1 comentari:

  1. Xavvv! A veure quant fot millor temps i anem un dia a la platja per trotar per la sorra i mirar de treure molèsties a la planta dels peus. Per cert: l'amic Trepa proposa una sortida de runners pel Diumenge a les 8:50h al Polígon per fer uns 21 kms per Sebes.

    ResponElimina