diumenge, 17 de gener del 2010

Trotes Pachangeros

Aquest cap de setmana hem sortit a trotar els dos dies ,per una banda el dss vaig fer un treball de series amb pujada , primer 3 km per calentar a ritme suau i despres 12 series de 100m de pujada i recuperant la mateixa distancia baixant el trote suau , bones sensacions encara que com sempre aixo de les series me coste un ou , les series amb progressio començant a 22s la serie per acavar amb 18 s la serie amb tota la polvora que tenia a les potes , per despres fer 2 km de retorn a la calma .

Avui dmg un trote suau intentant no passar de 145 ppm i aconsegint-ho ja que m'ha sortit una mitja de 146 a ritme mig de 6 min/km per completar 12,75 km amb un temps total de 1:17 min . La ruta una de les usuals , marxem per Sebes fins al final i pujem per darrera del pla de l'estel i donem tota la volta tornat al cami de sebes pel cami de la vall de Sant Joan hasta el mas del director i cap al poble . Avui amb menos comoditat de l'esperada en un principi , pero complint amb la feina encara que el trote d'avui poter havia de ser una mica mes llarg uns 30 min mes pero no tenia cap gana de continuar corrent .

1 comentari:

  1. Bons entrenos Xavvv! Ja podies fer uns quants kilometrets més a la meva salut, ja ja ja! de totes formes; afinant el tema, si senyor! Demà ens veiem crack.

    ResponElimina